Heerlijke etherische oliën voor de herfst die jij in huis moet hebben

Etherische oliën voor de herfst - PURE by Me

De herfst is het perfecte seizoen om etherische oliën in te zetten. Na een lange warme zomer zitten we opeens weer veel binnen, we willen het dan graag extra gezellig maken en ook het griepseizoen begint dan weer. Met etherische oliën kun je de grijze regenachtige dagen wat warmer en gezelliger maken, je kunt ze inzetten bij een flinke herfstdip en natuurlijk om jouw weerstand een boost te geven. Welke etherische oliën voor de herfst zijn nou echte musthaves om in huis te hebben?

Etherische oliën voor de herfst

De herfst heeft voor mij allerlei betekenissen: van loslaten en naar binnen keren tot appeltaart, dekentjes en warme kruidige geuren. Om de sfeer van de herfst in huis te halen zijn etherische oliën heel fijn om in te zetten, denk bijvoorbeeld aan de Sweater Weather etherische olie. Liever zelf aan de slag om een warme en gezellige sfeer te creëren? Dan zijn dit typische etherische oliën voor de herfst:

Met bovenstaande enkelvoudige etherische oliën kun je zelf diffuserblends maken die helemaal bij jou passen.

Lees ook: 9 diffuserblends voor de herfst

Etherische oliën voor een herfstdip

Wist jij dat er ontzettend veel wetenschappelijke onderzoeken zijn geweest naar etherische oliën en hoe zij invloed hebben op onze emoties en gedachten? Onderstaande etherische oliën voor de herfst zijn ideaal bij een herfstdip. Ze geven jouw humeur een flinke boost en zorgen voor wat extra vrolijkheid.

Ook de Good Mood, Good Vibes is ideaal bij een herfstdip. De oliën in deze blend hebben een opbeurende en kalmerende werking. De vele citrus-oliën zorgen voor een vrolijk gevoel, terwijl de Patchouli jou weer met beide benen op de grond zet.

Lees ook: Deze etherische oliën helpen jou door de herfstdip

Ook interessant om te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial