Etherische oliƫn voor de herfst

Geef jouw humeur een boost met etherische oliƫn!

In de herfst moeten we allemaal weer een beetje wennen. De dagen worden korter en donkerder en dit kan veel invloed hebben op ons humeur, dit noemen we ook wel de welbekende herfstdip.

Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat mensen die last hebben van een herfstdip (of winterdip) veel baat hebben bij etherische oliƫn. Een aantal oliƫn hebben namelijk een hele positieve invloed op onze mind, gedachten en gevoelens.

Enkelvoudige oliƫn die passen bij de herfst

De herfst is hĆ©t seizoen om je terug te trekken en weer even de tijd te nemen voor jezelf. Plof lekker op de bank met een dekentje en een kop thee, pak er een boek of een tijdschrift bij en kom even helemaal tot rust.Ā 

Wanneer wij denken aan de herfst, denken we vooral aan warme, gezellige en kruidige geuren. Je kunt zelf een diffuserblend maken om jouw persoonlijke herfstgeur te creƫren!

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig naar hoe etherische oliƫn jou kunnen ondersteunen, maar vind je het moeilijk om in te schatten welke je het beste in kunt zetten?

Dat snappen wij! Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat wij jou met veel liefde en enthousiasme kunnen voorzien van een persoonlijk advies.

Snottebellenseizoen!

In de herfst krijgen we vaak de ene verkoudheid na de andere. Van snotneus tot keelpijn: etherische oliƫn kunnen jou bij een verkoudheid of griep op een hele fijne en natuurlijke manier ondersteunen.

Etherische oliƫn bij verkoudheid gaan niet per se alle klachten laten verdwijnen, wƩl kunnen ze voor verlichting zorgen. Zo zijn een aantal etherische oliƫn antiviraal of antiseptisch of hebben ze een slijmoplossende werking.