How to: Hoe moet ik mijn diffuser schoonmaken?

Hoe moet ik de diffuser schoonmaken - PURE by ME

Bij PURE by ME zijn wij natuurlijk helemaal dol op diffusers. Ze zijn erg fijn om te gebruiken om de luchtvochtigheid in huis te verbeteren, maar je kunt ze natuurlijk ook fijn gebruiken met etherische oliën voor ondersteuning bij verschillende klachten en kwaaltjes. Maar hoe moet je nou de diffuser schoonmaken? Wij vertellen je er alles over!

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van jouw diffuser is het belangrijk dat deze regelmatig wordt schoongemaakt. Wij doen dit zelf ongeveer een keer in de 1 a 2 weken, afhankelijk van hoe vaak je de diffuser gebruikt. Gebruik je de diffuser dagelijks of zeer regelmatig? Dan raden we jou aan om de diffuser ook een keer in de 1 a 2 weken schoon te maken. Hoe moet je je diffuser schoonmaken? Wij vertellen je er alles over!

Diffuser schoonmaken? Zo doe je dat!

  1. Gooi het laatste restje water van de laatste keer diffusen weg en maak even droog met een droge doek.
  2. Vul vervolgens de diffuser met schoon water en een scheut azijn. Azijn zorgt er voor dat de laatste oliën oplossen.
  3. Zet de diffuser dan zo’n 15 tot 30 minuten aan. Tip van PURE: doe dit buiten of onder de afzuigkap, dat scheelt een vieze azijnlucht in je huis. 🙂
  4. Zet de diffuser uit en gooi de inhoud van de watertank leeg. Pak vervolgens een wattenstaafje, dip deze in azijn en maak de randjes schoon.
  5. Vul de diffuser nu alleen met water en laat deze nog zo’n 10 minuten aanstaan.
  6. Gooi het water er uit, maak de diffuser droog met een droge doek en je bent klaar met de diffuser schoonmaken. Tadaaaa! De diffuser is weer klaar voor gebruik.

That’s it?

Dat is het? Is het nou echt zo simpel om de diffuser schoon te maken? Ja, eigenlijk wel.. Daarnaast adviseren we je om iedere keer na het gebruik van je diffuser het laatste restje water weg te gooien en de diffuser even met een droge doek (of keukenpapier) af te nemen. Op die manier kun je ook op dagelijkse basis de diffuser schoonmaken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial