Verwennerij voor alle lieve mama’s | Download ons gratis e-book vol met fijne tips!

Gratis e-book Moederdag - PURE by ME

Het is bijna Moederdag en wij vinden dit een heerlijke dag! Niet alleen omdat we zelf dan even in het zonnetje worden gezet, maar omdat alle mama’s dan even verwend mogen worden – dit vinden wij ontzettend belangrijk!

Moederdag is voor álle lieve mama’s

Moederdag klinkt voor heel veel mensen logisch, alleen is dat helaas niet voor iedereen het geval. Misschien laat de zwangerschap (te) lang op zich wachten, heb je net een miskraam gehad of weet je inmiddels dat jouw droom om mama te worden nooit in vervulling zal gaan.

Elke heeft twee prachtige jongens, maar deze kanjers op de wereld zetten was helaas ook niet vanzelfsprekend. Uiteindelijk heeft dit bijna twee jaar geduurd met veel onderzoeken bij een fertiliteitskliniek. Hormonen spuiten, verschillende pogingen doen tot een zwangerschap en dan die eeuwige onzekerheid.

Wij willen iedereen laten weten dat wij met Moederdag aan iedereen denken – op welke manier jij dan ook een mama bent. Want wij vinden dat je uiteindelijk een mama bent in je hart.

Verwennerij voor mama met Moederdag

Veel moeders zijn de draaiende motor van het gezin. Of je nou een werkende mama bent of een thuisblijf-mama bent; zonder mama wordt het al snel een chaos in huis. Mama’s zijn er om de eeuwige was te doen, om kusjes te geven op zere plekken en om elke dag weer een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. (Tuurlijk, papa’s doen dat ook – maar lang niet zo goed als mama!)

Gratis e-book!
Om alle lieve mama’s even in het zonnetje te zetten, hebben we een gratis e-book gemaakt. Een e-book vol met heerlijke DIY-recepten met onder andere lotion bars, badzout en een heerlijke scrub. Maar ook vind je er informatie over een bijzondere olie en delen we fijne diffuser blends met je. Een compact digitaal boekje met fijne tips dus, speciaal voor alle mama’s.

Download hier het gratis e-book!

Moederdag acties

Speciaal voor Moederdag hebben we ook een aantal acties. Deze vind je op de speciale Moederdag-pagina en zijn geldig t/m 10 mei 2020, 23.59 uur. Van 1 mei t/m 3 mei hebben we ook nog eens 10% korting op het hele assortiment!

Geniet van jullie Moederdag!

Een reactie op “Verwennerij voor alle lieve mama’s | Download ons gratis e-book vol met fijne tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial