Mooie dingen manifesteren: leuke oefening met de Abundance etherische olie

Manifesteren - Abundance - PURE by Me

Bij PURE by ME zijn we regelmatig bezig met manifesteren. De Wet van Aantrekking vinden we allebei enorm interessant en ook tijdens verschillende fases van de maan kun je manifesteren. Tijdens het manifesteren ga je bewust aantrekken wat je wilt.. Door na te denken over negatieve dingen, zul je negatieve dingen manifesteren. Het is dus de kunst om zo positief mogelijk te zijn, te focussen op wat je graag wilt, dit ook echt te voelen en vervolgens de mooiste dingen te manifesteren. Dit kun je toepassen op alle vlakken in je leven: gezondheid, welvaart, een goed lopende business, liefde, afvallen, noem het maar op.. Klinkt misschien wat zweverig he? Valt wel mee! šŸ˜‰ De Abundance etherische olie is perfect om je te ondersteunen bij het manifesteren!

Manifesteren tijdens Nieuwe Maan

Sommige mensen hebben er wat mee, anderen totaal niet.. Maar ik (Maud) ben helemaal weg van de maan. Ik vind het ontzettend fascinerend en ben er van overtuigd dat wij mensen reageren op de maan. De maan heeft invloed op de eb en vloed van water, wij mensen bestaan voor meer dan de helft uit water – dus waarom zou de maan op ons geen invloed hebben?

Tijdens Nieuwe Maan is de energie perfect om mooie dingen te manifesteren. Nieuwe Maan is een moment van een nieuwe cyclus, de perfecte tijd om bezig te gaan met nieuwe plannen en dromen.

Manifesteren met de Wet van Aantrekking

Het is ook mogelijk om te manifesteren met de Wet van Aantrekking; dit doe je het hele jaar door en ieder moment van de dag. Dit kun je bewust doen, maar velen van ons doen dit onbewust. Zelf volgen wij nu deĀ Law of Attraction Mastery van Kim Munnecom en leren we om bewust mooie dingen aan te trekken in ons leven. Ontzettend interessant en zo tof om te zien hoe snel het kan werken!

Manifesteren met de Abundance etherische olie

De Abundance etherische olie is de perfecte olie om te gebruiken tijdens het manifesteren. Wij vinden ‘m heerlijk ruiken en hebben de olie regelmatig in onze diffuser.Ā Abundance etherische olie ondersteunt jou om meer welvaart aan te trekken. Wat houdt jou tegen om al het goede van het leven te ontvangen?

Om je een handje op weg te helpen met manifesteren, hebben we een leuke oefening voor jou. Om deze oefening te doen heb je eigenlijk niks nodig, alleen een plekje om lekker rustig te zitten of te liggen. Uiteraard kun je de Abundance etherische olie gebruiken in jouw diffuser of als auraspray.

“Ga zitten, sluit je ogen en zie voor je wat je graag wilt hebben. Het is belangrijk om te beginnen met haalbare dingen!

Voel in jezelf hoe het zou zijn als je dat wat je zo graag wilt bereikt hebt. Voel hoe blij je bent en hoe gelukkig je je nu voelt. Als je dit gevoel bereikt, kan het zijn (maar hoeft niet!)Ā dat je een dialoog in jezelf hoort opkomen. Dit zijn de belemmeringen die er voor zorgen dat je niet aantrekt wat je zo graag wilt. Bekijk die belemmeringen en ervaar die bijbehorende gevoelens. Die helpen jou juist om te focussen op dat wat je wĆ©l wilt.

Kom je geen belemmeringen tegen? Yes! Dan ben je al zo veel verder dan je misschien denkt. Droom, visualiseer, voel en geniet van al het moois wat op jouw pad gaat komen!

Ook leuk: Maak een Vision Board met al jouw dromen en doelen wat je graag wilt. Kijk er zo veel mogelijk naar (sowieso dagelijks) en voel hoe je je wilt voelen als deze dromen en doelen zijn uitgekomen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial