DIY Recept: Zelf een gezichtsscrub maken

DIY zelf gezichtsscrub maken - PURE by Me

Wil je zelf een gezichtsscrub maken die 100% natuurlijk is? Wij delen graag een fijn recept met je, zodat jij op een zachte en milde manier de dode huidcellen in je gezicht kunt verwijderen.

De kracht van bamboe

Wist jij dat er meer dan 1200 verschillende soorten bamboe zijn? Het is een van de snelst groeiende planten en het poeder uit de steel van bamboe staat bekend om de reinigende werking. Precies daarom is Bamboe Poeder Scrub ook zo fijn om te gebruiken voor het scrubben van ons gezicht of lichaam. In het verre oosten wordt al eeuwen gebruik gemaakt van de reinigende eigenschappen van bamboe!

Op een milde, maar effectieve wijze verwijdert Bamboe dode huidcellen en ander vuil van jouw huid. Na een scrub voelt jouw huid zijdezacht en helemaal schoon aan. Door regelmatig de huid in je gezicht te scrubben wordt ook de talgproductie van jouw huid weer in balans gebracht. Behalve dat Bamboe Poeder de huid heel zacht maakt, is het ook een fijn product die jouw huid soepel en elastisch houdt. Dit komt door het stofje kiezelzuur wat in bamboe poeder zit. Win-winsituatie!

Dit heb je nodig

De hoeveelheden in dit recept zijn per keer dat je de scrub wilt maken. Je kunt het dan eventueel bewaren in een tinnen blikje.

Zo kun jij zelf een gezichtsscrub maken

Zelf een gezichtsscrub maken is binnen no-time klaar! Gebruik een bakje waar je de ingrediƫnten in kunt mengen. Doe een scheutje van de gekozen basisolie in het bakje, een theelepel bamboe poeder scrub en voeg eventueel de druppels etherische olie toe. Meng het geheel en klaar is jouw gezichtssrub!

Hoe gebruik je de gezichtsscrub?

Zorg er voor dat de huid in jouw gezicht goed gereinigd is, bijvoorbeeld met de African Black Soap. Breng het mengsel op jouw gezicht en masseer het vervolgens met draaiende bewegingen op een zachte manier op de huid in je gezicht en hals. Als je alles zachtjes hebt gemasseerd spoel het vervolgens af met lauwwarm water. Verzorg daarna jouw huid zoals je dit altijd doet en geniet van een zijdezacht huidje!

Meer DIY recepten:

Bijpassende producten

Een reactie op “DIY Recept: Zelf een gezichtsscrub maken

  1. Pingback: Zo creƫer jij jouw eigen spa in huis met etherische oliƫn - PURE by ME

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial