Kristallen bij hooggevoeligheid

Kristallen bij hooggevoeligheid - PURE by Me

Wanneer je hooggevoelig, ook wel hoogsensitief, bent, komen prikkels vaak harder binnen. Denk aan harde geluiden, felle kleuren, emoties van anderen of bepaalde geuren. Zo’n 20% van de mensen is hooggevoelig en gelukkig is dit ook op heel veel vlakken een prachtige eigenschap! Je mag vooral leren om hier goed mee om te gaan en je eigen energie goed te beschermen. Net als etherische oliĆ«n kunnen kristallen daar een prachtige ondersteuning bij zijn. Wij delen 5 fijne kristallen bij hooggevoeligheid met je.

Kristallen en hun energie

Kristallen komen rechtstreeks uit het middelpunt van de aarde, waar ze ontstaan onder een extreme hitte en druk. Tijdens dit proces ontstaat er een energie met een hoge trillingsfrequentie: hoe hoger deze frequentie is, des te zuiverder en positiever de energie is. Niet alleen de trillingsfrequentie, maar ook de samenstellingen van kristallen heeft een helend effect op ons. Veel kristallen bevatten mineralen die worden opgenomen door onze huid en zo bijdragen aan ons welzijn. Zo werken kristallen bij hooggevoeligheid en vele andere klachten en kwaaltjes op verschillende manieren voor ons. Win-winsituatie!

5 fijne HSP Kristallen

Er zijn ontzettend veel verschillende kristallen en een aantal daarvan zijn ook prachtig bij hooggevoeligheid. Wij lichten graag een paar van onze favoriete kristallen bij hooggevoeligheid uit.

  • Rozenkwarts:Ā Rozenkwarts is niet voor niets de steen van de liefde. De steen ziet er niet alleen lief en zacht uit, maar ook de energie van de steen is heel zacht. Fijn om meer (zelf)liefde te geven en te ontvangen.
  • Labradoriet:Ā Labradoriet is een krachtige steen ter bescherming van negatieve energieĆ«n en invloeden. De steen kenmerkt zich door de zwarte kleur en de verstopte kleuren die tevoorschijn komen wanneer je de steen beweegt.
  • Versteend hout:Ā Versteend hout is een mooie grondende steen die een veilig en geborgen gevoel geeft. De energie van dit kristal voelt als ā€˜thuis komenā€™.
  • Zwarte toermalijn:Ā Zwarte toermalijn is ook een krachtige bescherming bij negatiever energieĆ«n en stralingen. Daarnaast is het een grondende steen en ondersteunt het bij meer kracht en zelfverzekerdheid.
  • Bergkristal: Bergkristal is, naastĀ AmethistĀ enĀ Rozenkwarts, een van de meest bekende kristallen. De steen is kleurloos en doorzichtig, maar heeft vele bijzondere krachten. De steen staat bekend om zijn zuiverende en reinigende werking.

Natuurlijk zijn er nog veel meer fijne kristallen bij hooggevoeligheid. Daarnaast kan het zelfs per dag verschillen welke kristallen goed bij jou matchen. Probeer goed te voelen, volg je gevoel.. Dan komt het helemaal goed!

Bijpassende producten

Aanbieding!
14.3515.95
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
21.95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial