DIY Recept: Een ontspannen voetenbad met etherische olie

Voetenbad met etherische olie - PURE by Me

Een voetenbadje is een mooie manier om vermoeide voeten goed te verzorgen, maar daarnaast is het ook een heerlijke manier om even goed te ontspannen. De voetjes lekker in warm water, een etherische olie erbij en je hebt het perfecte verwenmomentje voor jezelf. Ben jij toe aan een ontspannen voetenbad met etherische olie? Wij delen een fijn DIY Recept!

Dit heb je nodig:

Zo maak jij een ontspannen voetenbad met etherische olie

Meng de druppels etherische olie met de basisolie in een schaaltje en roer dit goed door elkaar. Voeg dit vervolgens toe aan het zout en voeg eventueel nog wat magnesium vlokken toe. Maak nu het teiltje klaar met heerlijk warm water en voeg daar het mengsel van de basisolie, de etherische olie en het zout aan toe. Daarna is het al tijd om lekker te genieten!

Ga lekker rustig zitten, geniet van een fijn kopje thee pak jouw favoriete magazine (zoals het PURE Magazine) erbij en ontspan! Blijf zo’n 20 minuten zitten en geniet van jouw heerlijke momentje voor jezelf.

Fijne etherische oliën voor jouw voetenbad

Wil je er echt een lekker ontspannen momentje van maken? Kies dan voor bijvoorbeeld de Moeder Aarde, Innerlijke Rust, Relax Mama, Me-Time of Zen & Silence. Bij vermoeide voeten is een combinatie van Rozemarijn en Lavendel een hele fijne!

Fijne producten voor jouw voetenbad

2 reacties op “DIY Recept: Een ontspannen voetenbad met etherische olie

  1. Pingback: De voordelen van een voetenbadje - PURE by ME

  2. Pingback: Zo creëer jij jouw eigen spa in huis met etherische oliën - PURE by ME

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial