9 ontspannende diffuserblends voor het slapen

diffuserblends voor het slapen - PURE by Me

Etherische oliën kunnen voor heel veel klachten en kwaaltjes worden ingezet ter ondersteuning. Bij PURE by Me zien we vooral dat ze veel worden gebruikt voor meer rust en ontspanning, maar zeker ook voor een betere nachtrust. Bijvoorbeeld om sneller in te slapen, rustiger te slapen, minder te dromen of om uitgeruster wakker te worden. Wij delen een aantal diffuserblends voor het slapen!

Etherische oliën tijdens het slapen

Er zijn ontzettend veel (wetenschappelijke) onderzoeken geweest naar de werking van etherische oliën bij het slapen. Zelf vind ik dat ontzettend leuk om uit te zoeken, te lezen en natuurlijk met jullie te delen. Een goede slaap is belangrijk voor ons lichaam en brein; het bepaalt eigenlijk vooral ook hoe we ons de volgende dag voelen. Een aantal etherische oliën hebben een ontspannende werking op ons zenuwstelsel en bevorderen daarmee onze slaap. Daarom delen we graag een aantal ontspannende diffuserblends voor het slapen!

Relaxing Night

Sweet Dreams

Blissful Night

Sleep Well

Peaceful Sleep

Happy ZZZ’s

Sleeping Beauty

Peaceful Night

3-2-1 Relax!

Dit zijn slechts een paar fijne diffuserblends voor het slapen. In deze diffuserblends hebben we vooral zachte etherische oliën gebruikt, maar je kunt ook kijken naar onder andere Vetiver of Marjolein.

Dit bericht is gepost in Slapen. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial