De voordelen van een draadloze aromadiffuser

voordelen van een draadloze diffuser - PURE by Me

Aromadiffusers zijn er in allerlei soorten, kleuren en maten. Hartstikke fijn, want zo is er vrijwel altijd een aromadiffuser die past in jouw interieur. Maar wist je al dat er ook draadloze aromadiffusers verkrijgbaar zijn? Wat zijn nou eigenlijk de voordelen van een draadloze aromadiffuser en waar moet je op letten?

Lees ook: Wat is een aromadiffuser?

Draadloze aromadiffuser

Een aromadiffuser in huis heeft vele voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld de luchtvochtigheid verhogen, ongewenste geurtjes in huis verwijderen of juist genieten van de therapeutische werking van etherische oliƫn. Een van de voordelen van een draadloze aromadiffuser is dat je deze overal kunt neer zetten, ook op plekken waar geen stopcontact is. Dat maakt een draadloze diffuser ideaal voor zowel binnen als buiten!

De voordelen van een draadloze aromadiffuser

Een aromadiffuser heeft verschillende voordelen, maar een draadloze diffuser is daarin net wat anders. Aangezien er geen stopcontact nodig is, kun je ‘m overal neerzetten waar je maar wilt. Op sommige plekken en momenten is dat extra handig!

  • Zet ‘m waar je maar wilt!Ā Heb je een plekje in huis waar geen stopcontact zit, maar waar je wel graag een diffuser neer wilt zetten? Denk dan eens aan een draadloze diffuser. Zo kun je daar optimaal genieten van etherische oliĆ«n.
  • Ideaal voor in de zomer!Ā Last van muggen, wespen, vliegen of ander ongedierte? Zet een draadloze aromadiffuser op de tuintafel of onder de overkapping en kies daarbij voor de juiste etherische oliĆ«n. Lees hier welke etherische oliĆ«n helpen bij ongedierte en insecten.
  • Neem de draadloze diffuser mee naar de camping!Ā Ga je naar de camping en heb je daar regelmatig last van muggen? Druppel wat Bzz Off etherische olie in de draadloze diffuser, vul aan met water en hou muggen op een natuurlijke manier op afstand.
  • Verhoog de luchtvochtigheid. Een van de voordelen van een diffuser is dat er (heel fijn) water de lucht ingeblazen wordt. Heb je plekken in huis waar de luchtvochtigheid wat laag is? Zet er een draadloze aromadiffuser neer om de luchtvochtigheid te verhogen.

Bij PURE by Me hebben we prachtige draadloze diffusers in het assortiment. De accu van deze diffusers gaan ongeveer 4 uur mee wanneer de accu vol is. Is de accu nog niet helemaal vol of wil je ‘m langer gebruiken? Dan kun je de diffuser aansluiten op een powerbank.

Draadloze diffuser shoppen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial