Etherische olie bij Volle Maan

Etherische olie bij Volle Maan - PURE by Me

Eerlijk is eerlijk: zelf heb ik een haat-liefdeverhouding met de maan. Op de een of andere manier voel ik me enorm aangetrokken tot de maan en wil ik er alles over weten. Aan de andere kant ervaar ik vaak diverse klachten wanneer het (bijna) volle maan is en dan kan ik dat ding wel vervloeken. šŸ˜‰Ā  Gelukkig heeft De Groene Linde onlangs een nieuwe lijn ontwikkeld: Power of the Moon. De perfecte etherische olie bij volle maan.

Volle maan

Inmiddels ben ik er achter gekomen dat ik lang niet de enige ben die er zo over denkt. Veel van ons worden aangetrokken door de maan, maar ervaren ook klachten tijdens volle maan. Zo krijg ik regelmatig de vraag welke etherische olie bij volle maan het meest effectief is?

Wist jij bijvoorbeeld dat de maan invloed heeft op de eb en vloed van de zee? Ons lichaam bestaat ook uit zoā€™n 55 tot 60% water, dus het is eigenlijk helemaal niet gek dat de maan ook effect heeft op ons.

Inmiddels zijn er al diverse (wetenschappelijke) onderzoeken geweest naar de maan en de werking daarvan. Zo is gebleken dat bij volle maan dieren onrustiger worden, het sap van planten sneller stroomt en zelfs zaadjes sneller groeien. Hoe dan ook: tijdens volle maan is de energie van de maan krachtiger en daar reageert de natuur op. En wij dus ook.

Klachten bij volle maan

Iedereen ervaart volle maan en de eventuele bijkomende klachten daarvan weer anders. Een aantal klachten komen zeer regelmatig (bewust of onbewust) voor. Denk dan aan klachten zoals een onrustig gevoel hebben, last van hoofdpijnen en zelfs migraines, onrustig slapen (veel wakker en ook veel draaien) en een stuk emotioneler en prikkelbaarder zijn.

Veel mensen ervaren dat ze tijdens volle maan barsten van de energie, niet alleen overdag – maar dus ook ‘s avonds en ‘s nachts. Maar ook merken we vaak dat onze gedachtes alle kanten op gaan en piekeren we ons suf.

Etherische olie bij volle maan

Regelmatig krijg ik de vraag welke etherische olie bij volle maan het fijnste werkt. Gelukkig kreeg De Groene Linde die vraag ook regelmatig en is Marianne aan de slag gegaan om een fijne etherische olie bij volle maan te creƫren. De Power of the Moon collectie ondersteunt jou tijdens volle maan.

De Power of the Moon heeft een zachte energie die jou omarmt en jou ondersteunt om de Volle Maan op een zachte manier door te komen. De olie is gebaseerd op verschillende etherische oliƫn, maar daarnaast zijn er ook diverse kristallen en remedies verwerkt die hun energie afgeven aan deze blend.

Verkrijgbaar in een etherische olie, roll-on en spray.

Etherische olie bij Volle Maan

Leestip: Leven met de Maan – Yasmin Boland

Wil jij meer weten over de maan? In het boek Leven met de Maan leer je er alles over en ontdek je hoe je juist kunt profiteren van de energie van de maan en deze kunt toepassen in jouw dagelijks leven. Ik vind het een ontzettend interessant en leuk boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial