Diffuserblends om op te vrolijken

Diffuserblends om op te vrolijken - PURE by Me

We hebben allemaal wel eens dagen dat we even niet zo lekker in ons vel zitten. We hebben last van het weer (zoals de winterdip), van onze hormonen, van de stand van de maan of gewoon even van onszelf. Soms hoeven we ook niet te weten waarom we niet zo lekker in ons vel zitten; af en toe eenĀ day off is helemaal niks mis mee. Toch is het fijn om soms even opgevrolijkt te worden. Etherische oliĆ«n kunnen ook hierbij een fijne ondersteuning zijn, we delen graag een paar diffuserblends om op te vrolijken met je!

Etherische oliƫn voor een vrolijke boost

Persoonlijk vind ik etherische oliĆ«n prachtig om in te zetten om jouw mentaal en emotioneel gezien te ondersteunen. Wanneer ik onrustig of boos ben, gebruik ik graag wat rustgevends. Als m’n hoofd overuren maakt en ik veel aan het piekeren ben, gebruik ik graag een grondende olie. En wanneer ik verdrietig ben, meĀ down voel of gewoon even niet zo lekker in m’n vel zit, gebruik ik graag etherische oliĆ«n van citrusvruchten.

Om ons humeur een flinke vrolijke boost te geven, kun je etherische oliĆ«n dus heel goed inzetten. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat ze een positief effect kunnen hebben op ons humeur. Hoe fijn is dat?Ā 

Hieronder vind je zes vrolijke diffuserblends.

Happy Family

Bye Bye Winterblues

Positive Vibes

Sunshine

No more negativity

Sunny days

8.4521.15
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial