De kracht van kristallen en edelstenen

Kracht van kristallen en edelstenen - PURE by Me

Kristallen worden vaak gezien als iets zweverigs wat bij veel Spiri Wiri personen hoort. Of misschien vind je ze helemaal niet zweverig, maar vind je ze gewoon prachtig en plaats je ze graag in jouw interieur of jouw broekzak. Hoe dan ook… Kristallen zijn er in alle vormen en maten. Ze zijn niet alleen prachtige eyecatchers, maar ze worden ook al eeuwenlang gebruikt vanwege hun helende en beschermende werking. Ieder kristal heeft een eigen vibratie met bijbehorende werking. Hoe dat precies werkt? Dat lees je hier!

Kristallen en hun energie

Kristallen komen rechtstreeks uit het middelpunt van de aarde, op die plek ontstaan ze onder een extreme hitte en druk. Tijdens dit proces ontstaat er een energie met een hoge trillingsfrequentie. Alles om ons heen bestaat uit energie en heeft daarbij een trillingsfrequentie. Hoe hoger deze is, des te zuiverder en positiever de energie is. Bedenk je maar eens, of beter gezegd: voel maar eens! Een vrolijke emotie is hoger dan een emotie van verdriet of boosheid. De energie van kristallen is zo krachtig dat daarmee vibraties -en ook die van jou!- verhoogd kunnen worden.

Kristallen en hun energie hebben invloed op ons lichaam en op onze stemming. Niet alleen doen ze dit door de trillingsfrequentie, maar ook door de samenstellingen van de steen. Veel edelstenen en kristallen bevatten mineralen die worden opgenomen door onze huid en zo hun bijdrage doen aan ons welzijn.

Doordat de energie van kristallen zo hoog is, kunnen zij een disbalans in jouw lichaam herstellen. Wanneer jij een gevoel van onrust of disbalans hebt, kunnen kristallen jou daarbij ondersteunen. Hoe? Simpel door een passende bij je te dragen, bijvoorbeeld in jouw broekzak of in jouw bh. Door het contact neemt de steen jouw -niet zo fijne- energie over en heeft dit effect op jouw emoties, gedachten en jouw fysieke lichaam.

Kristallen reinigen

Omdat kristallen jouw energie overnemen is het belangrijk om jouw kristallen regelmatig te reinigen, bijvoorbeeld tijdens Volle Maan. Dit kan met Palo Santo, een smudgestick of met onze Clean Energy spray!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial