Ontspannend bad ritueel bij Volle Maan om los te laten

Bad ritueel bij Volle Maan

Velen worden door ons aangetrokken tot de maan en ervaren er ook diverse klachten van. De Volle Maan is erg krachtig en we kunnen de energie van de maan allemaal (bewust of onbewust) voelen. Velen ervaren regelmatig klachten bij Volle Maan, het is dan extra fijn om goed voor jezelf te zorgen. De Volle Maan staat voor transformaties, maar vooral ook voor loslaten. Wat dient jou niet meer en wat wil je loslaten? Dit bad ritueel bij Volle Maan ondersteunt jou daar bij!

Hoe zit dat nou precies met Volle Maan?

Wanneer het Volle Maan is, lijkt het alsof de maan helemaal compleet is. Wanneer de aarde zich precies tussen de zon en de maan bevindt, zien wij vanuit de aarde de maan helemaal en noemen we dit Volle Maan. Veel mensen zijn zich bewust van de energie van de maan en er zijn zelfs diverse wetenschappelijke onderzoeken geweest naar de energie van de maan. Wist jij dat tijdens Volle Maan dieren onrustiger worden, het sap van planten sneller stroomt en zelfs zaadjes sneller groeien?

Misschien heb je niks met de maan en hou je vrijwel niet bij wanneer het nou Volle Maan of Nieuwe Maan is. Of misschien ben je je wel aan het verdiepen in de volle maan en probeer je diverse rituelen om te profiteren van de energie van de maan.

Loslaten bij Volle Maan

Wanneer je je verdiept inĀ het leven met de maan, zie je dat Nieuwe Maan vaak staat voor intenties en een nieuw begin. Volle Maan is juist het moment om te reflecteren, om dankbaar te zijn en om los te laten wat jou niet meer dient. Zijn er gedachten, gewoonten of misschien zelfs wel personen die niet meer bij jou passen? Dan is Volle Maan een mooi moment om ze los te laten. Hiervoor zijn heel veel verschillende manieren en het is een beetje uitzoeken wat voor jou het beste werkt. Een van deze manieren is een bad ritueel bij Volle Maan.

Bad ritueel bij Volle Maan

Volle Maan is dus het moment om los te laten, maar zeker ook om te reinigen. Gebruik salie (of de Clean Energy spray) om alles energetisch goed te reinigen, zoals onder andere negatieve energieƫn. Een bad ritueel bij Volle Maan is heel geschikt om alles -energetisch- goed te reinigen en daarmee op een bewuste manier los te laten.

Wat heb je nodig voor dit Volle Maan badritueel?

Zo neem je een Volle Maan bad:

Bij Volle Maan draait vrijwel alles om de intenties die je meegeeft aan het ritueel. Wees je bewust van waarom je dit Volle Maan bad neemt, zet de intenties positief (herhaal bijvoorbeeld: “Ik laat … met liefde los”) en voel ook echt dat je dit meent. CreĆ«er een fijne en rustige sfeer en probeer vooral van ditĀ me-time momentje te genieten!

  1. Reinig de badkamer met salie of de Clean Energy Spray.
  2. Zet alles klaar wat je nodig hebt. Denk dan bijvoorbeeld aan een kopje thee om (beter) te ontspannen, een fijne meditatie of kaarsen om het nog sfeervoller te maken. Wat jij nodig hebt tijdens dit ritueel, weet je zelf het beste.
  3. Vul het bad en voeg hieraan de Himalayazout toe. Eventueel kun je ook nog edelstenen toevoegen aan het water, zoals Bergkristal.
  4. Voeg de Rituele Reiniging badolie toe op het moment dat je in bad stapt.
  5. Ga lekker in bad liggen en sluit je ogen. Visualiseer dan hoe alles wat jij wilt loslaten ontkoppeld wordt van jouw energie en doe dit met liefde. Hierbij kun je eventueel ook affirmaties gebruiken.
  6. Wanneer je klaar bent met jouw bad en deze laat leeglopen, zie je dat jouw zorgen en energie wegstromen.

Er is geen goed of fout!

Misschien ben je straks wel bezig met jouw bad ritueel bij Volle Maan en pieker je alleen maar of je het allemaal wel goed doet. Dan heb ik nieuws voor je: er is geen goed of fout! Wanneer je bij Volle Maan focust op het loslaten en je intuĆÆtie volgt, dan is er eigenlijk niets wat je verkeerd kunt doen. Volg je gevoel en doe vooral wat voor jou goed voelt.

Wil je meer weten over Volle Maan Rituelen? Lees dan ook eens dit artikel van Nadi!

Een reactie op “Ontspannend bad ritueel bij Volle Maan om los te laten

  1. Pingback: De voordelen van een voetenbadje - PURE by ME

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial