Aromatherapie met Sinaasappel etherische olie

Aromatherapie met Sinaasappel etherische olie - PURE by Me

Sinaasappel etherische olie

De geur van Sinaasappel herkent vrijwel iedereen, wellicht heb je er zelfs een leuke herinnering aan. De geur van Sinaasappel ruik je regelmatig en wordt niet alleen veel gebruikt in de aromatherapie, maar ook binnen de parfumindustrie. Sinaasappel etherische olie is een van de meest populaire etherische oliën binnen de aromatherapie en dat is natuurlijk niet voor niets. Aromatherapie met Sinaasappel etherische olie wordt onder andere ingezet om een vrolijke en warme sfeer te creëren, de spijsvertering te kalmeren en de huid te ondersteunen.

Sinaasappel etherische olie wordt gewonnen door koude persing van de buitenste delen van de schil van een rijpe Sinaasappel. Leuk om te weten: Voor 1 liter olie zijn er ongeveer 200 kg schillen van rijpe sinaasappels nodig.

Aromatherapie met Sinaasappel etherische olie

Wellicht kun je je voorstellen dat de geur van Sinaasappel olie fris, fruitig, levendig en licht zoet is. Dit maakt de olie een echte allemansvriend: van kleine kinderen tot ouderen. Aromatherapie met Sinaasappel etherische olie wordt met name ingezet voor psychische klachten en onze mindset, maar ook voor lichamelijke klachten en kwaaltjes is dit een fijne olie.

Let op! Etherische oliën zijn een mooie ondersteuning. Gebruik ze nooit als dé oplossing of ter vervanging van medicatie of een bezoek aan een arts. Lees ook onze Medische disclaimer.

Sinaasappel etherische olie voor psychische klachten

Aromatherapie met Sinaasappel etherische olie wordt veel ingezet voor psychische klachten en onze mindset. Sinaasappel olie schenkt vreugde en vitaliteit en verwarmt de sfeer in huis. Sinaasappel wordt ingezet bij nervositeit, werkt ontspannend en kalmerend en is fijn om te gebruiken bij depressies en angsten.

Op spiritueel gebied wordt Sinaasappel veel ingezet bij succes, het aantrekken van welvaart en overvloed.

Sinaasappel etherische olie voor lichamelijke klachten en kwaaltjes

Sinaasappel etherische olie is perfect om te gebruiken bij het maken van eigen crèmes en andere cosmeticaproducten. De olie versterkt en reinigt en is daarmee goed voor een vette huid en bij cel-vernieuwing. Celvernieuwing? Yes! Denk dan aan littekenweefsel, gebarsten huid en kloofjes bijvoorbeeld. De olie verzorgt en kalmeert de droge en geïrriteerde huid en verzorgt daarnaast ook de ouder wordende huid. Bij klachten aan de spijsvertering wordt Sinaasappel olie regelmatig ingezet als lichte massage voor de buik.

Sinaasappel etherische olie combineren

Sinaasappel etherische olie kun je fijn combineren met onder andere CitroenCypresEucalyptus, Grove den, Jeneverbes, Kaneel, Lavendel, Patchouli, Pepermunt, Sandelhout, Wierook en Ylang Ylang.

Bijpassende producten

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €13.95.Huidige prijs is: €11.15.
8.4521.15
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial