How to: Hoe gebruik ik een auraspray?

Hoe gebruik ik een auraspray - PURE by Me

Etherische oliën zijn heerlijk om te gebruiken in de diffuser. Maar hoe zit dat nou met aurasprays? Wanneer gebruik je deze en ook een veelgestelde vraag is: Hoe gebruik ik een auraspray? Wij vertellen je er alles over!

Wat is een auraspray?

Een auraspray is een spray op basis van etherische oliën en wordt aangemaakt met alcohol. Alcohol zorgt ervoor dat de oliën goed mengen en de geur zich goed door de ruimte kan verspreiden. Iedere auraspray heeft andere ingrediënten en daarmee ook een andere werking.

Wanneer gebruik je een auraspray?

Etherische oliën en aurasprays hebben een fijne werking op onze mind, maar werken vooral ook energetisch. Alles bestaat uit energie en heeft een eigen trillingsfrequentie, zo geldt dat ook voor etherische oliën en aurasprays. Aurasprays heten niet voor niets aurasprays en ze vullen eigenlijk jouw aura, ook wel jouw energieveld genoemd. Ze worden over het algemeen veel ingezet om jouw trillingsfrequentie aan te passen en daarmee te verbeteren.

Wanneer je een etherische olie in de diffuser gebruikt, kan vrijwel iedereen in de ruimte daar van meegenieten. Bij een auraspray werkt het alleen voor jou, omdat de spray alleen in jouw energieveld terecht komt. Als jij een beetje extra bescherming voor prikkels en emoties van anderen kunt gebruiken, kies je bijvoorbeeld voor de HSP Protection. Niet iedereen heeft dat nodig, dus juist daarom is het fijn als de auraspray voor individueel gebruikt kunt inzetten. Wil je ‘m toch voor iedereen inzetten? Gebruik de auraspray dan als een roomspray en spray dit door de ruimte, bijvoorbeeld de woonkamer of in een kinderkamer.

Je kunt een auraspray ook gebruiken als je een intentie wilt zetten. Wil jij wat liever zijn voor jezelf? Kies dan bijvoorbeeld de Self Love spray en zet een intentie terwijl je de auraspray gebruikt. Eventueel kun je hierbij een affirmatie gebruiken.

Het voordeel van een auraspray is dus dat het fijn is om in te zetten bij individueel gebruik of wanneer je onderweg bent. Een sprayflesje neem je net wat makkelijker mee dan een hele diffuser set. 😉

Hoe gebruik je een auraspray?

Een auraspray is makkelijk om te gebruiken. Ga staan en sluit je ogen. Spray 2 a 3 keer boven je hoofd met de auraspray (zo’n 10 a 20 cm boven je hoofd) en laat de nevel vervolgens over je heen dwarrelen. Blijf even staan en adem goed in en uit. Wees je bewust van wat de spray met je doet en ervaar het verschil.

Aurasprays kun je meerdere keren per dag gebruiken. Probeer uit te vogelen wat voor jou een fijne frequentie is of doe dit op gevoel.

Dit bericht is gepost in How to. Bookmark de link.

2 reacties op “How to: Hoe gebruik ik een auraspray?

  1. Ellen zegt:

    Ik heb onlangs de auraspray ‘ moeder aarde “ gekocht. Mag ik deze ook boven mijn hoofd sprayen of is het de bedoeling dat je deze bij de voeten sprayt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial