3x kristallen voor meer rust en ontspanning

Kristallen worden vaak gezien als iets zweverigs, maar ze worden ook steeds vaker ingezet omdat ze zo mooi zijn! Kristallen zijn er in alle vormen en maten. Ze zijn niet alleen prachtige eyecatchers in huis, maar ze worden ook al eeuwenlang gebruikt vanwege hun helende en beschermende werking. Wij delen drie kristallen voor meer rust en ontspanning.

 

Amethist

De Amethist is een van de meest bekende kristallen, je hebt ‘m ongetwijfeld al eens voorbij zien komen. Het wordt ook wel ‘De steen van verlichting’ genoemd. De Amethist is een veelgebruikte steen en staat vooral bekend om de kalmerende eigenschappen en de ondersteuning bij een betere balans. Amethist zorgt voor meer rust en harmonie. Bij stress zorgt deze beauty voor meer stabiliteit en bij heftige emoties heeft deze steen een kalmerende werking. Ook een hele fijne steen om jouw nachtrust of intuïtie te bevorderen!

Rozenkwarts

Ook Rozenkwarts is een hele bekende steen en wordt ook wel ‘De steen van de liefde’ genoemd. Rozenkwarts zorgt er voor dat je weer lief bent voor jezelf, waardoor je ook (weer) liefde voor een ander kunt tonen. Rozenkwarts geeft jou innerlijke rust, vergroot jouw zelfacceptatie en bevordert de eigenliefde. De zachte energie van de steen troost bij verdriet en werkt kalmerend.

Agaat

De Agaat is een kristal die je in verbinding brengt met Moeder Aarde en je een gevoel van geborgenheid geeft. De steen staat bekend om de kalmerende werking en het veilige gevoel dat de steen je kan geven. Ook brengt Agaat je weer in balans en beschermt het bij depressieve gevoelens, moedeloosheid, angsten en fobieën. De steen brengt jou zowel geestelijk als lichamelijk weer in balans.

Gebruik van kristallen voor meer rust en ontspanning

Ben jij op zoek naar meer rust en ontspanning? Ik vind het dan altijd fijn om een steen bij mij te dragen. Deze kun je bijvoorbeeld in je broekzak doen of in jouw bh. Je kunt de steen onder je kussen leggen om jouw nachtrust te bevorderen en om uitgeruster op te staan. Ook is het fijn om een meditatie te doen met deze stenen in je hand.

Let op! Net als de etherische oliën zien wij kristallen als een mooie ondersteuning. Nooit als de oplossing of ter vervanging van medicatie of een bezoek aan een arts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial