Voordelen van een diffuser op de kinderkamer

Als ouders wil je niets liever dan dat jouw kindje zo goed mogelijk in zijn of haar vel zit. Maar stiekem willen we ook allemaal een goede nachtrust, zodat we de volgende dag allemaal weer fris en fruitig kunnen genieten van het gezin en alle dagelijkse dingen die daar bij horen. Een diffuser op de kinderkamer kan de nachtrust van jouw kindje op een mooie manier ondersteunen.

Waarom een aroma diffuser op de kinderkamer?

Een aromadiffuser op de kinderkamer is heel fijn om te gebruiken en heeft daarbij diverse voordelen:

 • Het zorgt voor een betere luchtvochtigheid in de ruimte. Zeker fijn in periodes waarop de verwarming aanstaat bijvoorbeeld.
 • Naast een luchtbevochtiger is een aromadiffuser op de kinderkamer ook meteen een fijn nachtlampje.
 • OnzeĀ diffusers voor kinderenĀ hebben ook een geluidsfunctie met rustgevende muziekjes.
 • Door etherische oliĆ«n toe te voegen aan de diffuser kan jouw kindje genieten van de werking van de oliĆ«n.

Etherische olie voor kinderen

Etherische oliĆ«n hebben een prachtige werking waar niet alleen wij, maar ook onze kinderen van kunnen profiteren. Zo worden etherische oliĆ«n voor kinderen onder andere ingezet bij ontspanning, slapen, verkoudheid en de prikkelverwerking. Een diffuser op de kinderkamer is ook zeker voor deze thema’s heel fijn. De Groene Linde heeft een specialeĀ Kids CollectieĀ met verschillende etherische oliĆ«n die veilig te gebruiken zijn voor kinderen.

Gebruikstips voor een diffuser op de kinderkamer

 1. Zorg er voor dat de diffuser altijd op een vlakke ondergrond staat, zodat deze niet kan wiebelen. Ook adviseren wij altijd om deze niet meteen naast een elektronisch apparaat te zetten (zoals een televisie, lamp, laptop, etc.).
 2. Is jouw kindje nog klein? Zet de diffuser dan op een plek waar jouw kindje er niet bij kan.
 3. Zet de diffuser nooit aan zonder water er in! De chip in de diffuser kan dan beschadigen en dit brengt jouw diffuser niet ten goede. Al onze diffusers hebben een autostop-functie, wat inhoudt dat de diffuser automatisch stopt als het water op is.
 4. Vul de watertank nooit verder dan het streepje MAX. Staat dit streepje er niet op? Vul de watertank dan maximaal 2 tot 3 centimeter onder de rand. Wanneer er te veel water in de watertank zit, kan de diffuser niet doen wat hij moet doen.
 5. Wij raden aan om altijd 100% natuurlijke etherische oliĆ«n te gebruiken. Dit zijn oliĆ«n zonder synthetische toevoegingen of chemicaliĆ«n. De oliĆ«n van De Groene Linde zijn altijd goed om te gebruiken. Voor kinderen adviseren we altijd deĀ Kids Collectie.
 6. Daarnaast raden wij ook aan om iedere keer dat je de diffuser gebruikt het water te verversen en nieuwe druppels olie toe te voegen.
 7. Tip van PURE:Ā Voor de kinderkamer is het vaak al voldoende om 2 a 3 druppels etherische olie te gebruiken.

Shoppen

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €57.95.Huidige prijs is: €52.50.
Aanbieding!
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: €57.95.Huidige prijs is: €52.50.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €57.95.Huidige prijs is: €52.50.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial