Persoonlijk: De hoe en waarom van het PURE Magazine

Na bloed, zweet en tranen is het PURE Magazine eindelijk een feit. Ik kon gewoon bijna niet geloven dat ik het magazine (mijn magazine!) in mijn handen had. In dit artikel deel ik graag met jou waarom ik het PURE Magazine zo graag wilde maken en hoe dat proces achter de schermen ging.

Mooie start van de grote droom

Als kind was ik al bezig met lezen, schrijven en tekstjes verzinnen. Ik schreef in schriftjes mijn eigen verhaaltjes en liet ze het liefste aan iedereen lezen. Toen ik wat ouder werd, hield ik altijd een dagboek bij en schreef ik alsnog veel van me af. Met schrijven kon ik mijn fantasie laten gaan Ć©n mijn hoofd tot rust brengen, zo fijn. Op de middelbare school vond ik lezen en schrijven nog altijd ontzettend interessant. Ik wilde graag lerares Nederlands worden of misschien wel journalist, maar uiteindelijk koos ik toch voor de studie Marketing & Communicatie.

Ik kreeg een baan als Content Marketeer waarin ik dagelijks bezig was met het schrijven van artikelen. Daarnaast heb ik jarenlang een persoonlijk blog gehad waarin ik veel deelde over mijn leven als moeder, mijn burn-out en nog zo veel meer. Ik hou er van om mensen te kunnen informeren en inspireren met tekst.

Het blijft mijn grote droom om een boek te schrijven, dus een magazine leek me een leuke start!

Tips voor meer balans en ontspanning

De burn-out was voor mij een zware periode, zeker in combinatie met twee kleine kinderen in huis. Alles was te veel en de dagen duurden ontzettend lang. Maar na een aantal maanden kwam er weer licht aan het einde van de tunnel en had ik weer genoeg energie om aan mezelf te werken. Ik verdiepte me in verschillende onderwerpen en zo kwamen ook de etherische oliƫn op mijn pad.

In mijn burn-out heb ik echt moeten leren om te ontspannen en balans te vinden, om eerlijk te zijn gaat dit nog altijd met ups & downs. Maar ik heb in deze moeilijke periode wel heel veel fijne manieren geleerd. Op de momenten dat de balans weer ver te zoeken is en ik meer ontspanning kan gebruiken, val ik vrijwel altijd terug op de tips uit mijn burn-out. Al deze tips -gecombineerd met etherische oliƫn- heb ik gebundeld in het PURE Magazine, omdat ik iedereen een fijne balans en meer ontspanning gun!

Wat kun je verwachten in het PURE Magazine?

Het PURE Magazine is een magazine met 40 bladzijdes. Gun jij jezelf wat meer rust en ontspanning? Ben jij op zoek naar een betere balans? In het eerste PURE Magazine vind je verschillende artikelen over dit thema, met etherische oliƫn en aromatherapie als rode draad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial