High Immuun etherische olie | Olie van de maand

High Immuun etherische olie en roomspray - PURE by ME

Wanneer de R weer in de maand zit, kunnen we allemaal wel een beetje extra ondersteuning voor onze weerstand gebruiken. Maar in de tweede golf van de coronacrisis al helemaal! Daarom is de High Immuun in oktober de olie van de maand! Wij geven je allerlei fijne tips & tricks die je met deze essentiële olie kunt uitvoeren.

Disclaimer: Bij PURE by ME zien wij de etherische oliën altijd als een ondersteuning en nooit als dé oplossing voor iets en zeker niet als een vervanging voor medicatie bijvoorbeeld.

High Immuun etherische olie

High Immuun etherische olie is een samengestelde blend van vier verschillende etherische oliën: Rozemarijn, Tijm, Eucalyptus en Tea Tree. De ingrediënten in de High Immuun olie hebben allemaal antibacteriële en antivirale werkingen. Daarnaast ondersteunen ze je bij het versterken van het immuunsysteem. Een hele fijne olie om in huis te hebben, om griep te voorkomen of om er juist weer sneller bovenop te komen.

Zeker wanneer de R weer in de maand zit gebruiken wij de High Immuun olie regelmatig. We gebruiken het thuis in de diffuser, maar nemen de diffuser met deze olie ook mee naar ons werk. Heerlijk! 

 • Rozemarijn etherische olie: Rozemarijn olie is een fijne olie om te gebruiken bij griep en verkoudheid. Het helpt goed bij ontstoken bijholten of een verkoudheid die maar niet loskomt.
 • Tijm etherische olie: Tijm oliewerkt zeer desinfecterend, is bacterie dodend en is antiviraal. Ze bevordert de aanmaak van witte bloedlichaampjes en is daarom een geschikte olie om in te zetten bij allerlei infectieziekten.
 • Eucalyptus etherische olie: Eucalyptus etherische olie is de perfecte olie bij verschillende aandoeningen aan de luchtwegen, zoals verkoudheid en keelpijn. Maar het ondersteunt jou ook bij griep en andere infectieziekten.
 • Tea tree etherische olie: Tea Tree olie is een olie die wetenschappelijk gezien het meeste is onderzocht. De olie gaat schimmelinfecties, bacteriën en virussen te lijf. Hierdoor is de olie uitstekend te gebruiken bij griep, verkoudheid en keelpijn.

Hoe gebruik je de High Immuun olie?

Deze essentiële olie heeft echt een prachtige werking. Er zijn verschillende manieren waarop je deze etherische olie kunt inzetten. Wij doen deze graag in de diffuser (eventueel met Eucalyptus en Citroen – we love it!), maar je kunt er nog zo veel meer mee!

 • Stomen: Maak een kom warm water en voeg daar drie druppels High Immuun etherische olie aan toe. Doe een handdoek over je hoofd en ga boven de kom met warm water hangen. Doe dit ongeveer twee keer per dag en je zult snel verbetering merken.
 • Insmeren: Maak een mengsel van een basisolie en een paar druppels High Immuun olie en wrijf daarmee over je borst en de bovenkant van je rug. Ook je voeten is een goede plek om de olie te smeren! Om deze fijne olie onder je voeten te smeren kun je daar zelf een roller voor maken. Neem dan een lege roller, doe daar 15 tot 20 druppels* etherische olie in en vul het dan aan met een draagolie. (*voor volwassenen)
 • Een voetenbadje: Wij zijn dol op voetenbadjes! Het is niet alleen lekker ontspannend, maar zorgt er ook voor dat de olie snel op de juiste plek terecht komt. Vul een teil met warm water en voeg een beetje basisolie en High Immuun olie toe aan het water, eventueel met wat extra magnesium en/of epsom zout.
 • Maak je eigen balsem: Ter vervanging van Dampo of Vicks VapoRub kun je ook je eigen balsem maken. Heel binnenkort gaan we hier een uitgebreid artikel over maken met een DIY-stappenplan.

Actie!

Omdat High Immuun de olie van de maand is, hebben we nu een leuke actie voor jou. Tot en met 31 oktober 2020 is de High Immuun etherische olie verkrijgbaar voor € 8.95. Heb je geen diffuser, maar wil je wel de voordelen van deze olie? Deze is er ook in een heerlijke High Immuun Roomspray, deze is nu verkrijgbaar voor € 16.50.

Diffuserblends met High Immuun olie

Deze olie heeft best wel een kruidige geur, wij zijn er echt dol op. Je kunt deze olie in de diffuser doen, maar er ook zelf een aantal fijne blends mee maken. Met citrusgeuren kun je de olie bijvoorbeeld even lekker opfrissen.

Diffuserblend frisse weerstand:

 • 5 druppels High Immuun
 • 3 druppels Eucalyptus
 • 3 druppels Citroen

Diffuserblend extra weerstand:

 • 5 druppels High Immuun
 • 3 druppels Tea Tree
 • 2 druppels Eucalyptus

Diffuserblend vrolijke weerstand:

 • 5 druppels High Immuun
 • 3 druppels Sinaasappel of Grapefruit

Diffuserblend rustgevende weerstand:
Deze diffuserblend kun je ook ‘s nachts in de diffuser doen. De lavendel zorgt voor extra ontspanning, terwijl de High Immuun aan de weerstand werkt!

 • 5 druppels High Immuun
 • 3 a 4 druppels Lavendel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial