Etherische oliën voor tijdens de examens

Etherische oliën tijdens de examens - PURE by Me

De examens zijn voor veel scholieren en studenten een behoorlijk pittige periode. Een goede concentratie is natuurlijk heel belangrijk, maar ook de juiste balans tussen ‘voldoende leren en voldoende rust nemen’ mag niet onbreken. Wij delen een aantal tips voor etherisch oliën tijdens de examens!

Focus en Concentratie

Tijdens de voorbereidingen van de examens of de examens zelf is het natuurlijk fijn om een helder hoofd te hebben, zodat je je volledig kunt concentreren op de examenvragen. Wij tippen een aantal fijne etherische oliën voor een betere concentratie tijdens de examens.

 • Focus & Boost: Focus & Boost etherische olie uit de Happy Home collectie is een verfrissende geur die je weer oppept en zorgt voor meer focus. Deze is verkrijgbaar in een etherische olie en spray.
 • Focus etherische olie: Focus etherische olie is een heerlijke frisse geur die je helpt om geconcentreerd te blijven. Perfect om te gebruiken bij een (lange) rit in de auto, op je werk of tijdens het studeren.
 • Mental Focus inhaler: De Mental Focus inhaler helpt je om je hoofd weer helder te krijgen en gefocust te blijven. Ideaal om mee te nemen tijdens de examens.
 • Pepermunt etherische oliePepermunt is een heerlijke en vooral frisse etherische olie voor het verbeteren van de concentratie en focus. Het ondersteunt bij een hoofd vol watten en zorgt voor een fijne frisse wind. Combineer deze eventueel met Citroen of Grapefruit.
 • Rozemarijn etherische olieRozemarijn olie bevordert de helderheid van de geest. Deze olie geeft je meer helderheid en kracht om problemen aan te pakken. Daarnaast is het ook een hele stimulerende olie.

Meer rust

Behalve een helder hoofd en een fijne concentratie is het ook heel belangrijk om voldoende rust te pakken. Voor velen is het een stressvolle periode, dus een beetje extra innerlijke rust kan iedereen dan wel gebruiken. Kom tot rust met deze heerlijke etherische oliën.

 • Innerlijke rustDe Innerlijke Rust etherische olie zorgt er voor dat je weer dichter bij jezelf kunt komen en een diepe innerlijke rust ervaart. Een hele fijne etherische olie voor iedereen die het druk heeft.
 • Lavendel etherische olie: Lavendel staat bekend om haar kalmerende en ontspannende effect. Het is een ideale olie om te gebruiken bij spanningen, stress en slapeloosheid. Fijn in combinatie met Mandarijn etherische olie.
 • Zen & Silence: De olie ondersteutn jou zodat je alle ‘rompslomp’ van je af kunt zetten en weer terug kunt komen bij je innerlijke stilte. Verkrijgbaar in een etherische olie en een spray.
 • Rust in je hoofd roll-onWanneer malende gedachten de overhand krijgen en je je hoofd niet meer rustig kan krijgen, is de Rust in je hoofd roll-on heel fijn om te gebruiken. Ook fijn om mee te nemen tijdens een examen, zodat er meer rust en ov erzicht in je koppie komt.
 • Badolie OntspanningNa een heftige dag met de neus in de boeken, kom je heerlijk tot rust in een lekker warm bad met deze ontspannende badolie.

Hoe gebruik je etherische oliën tijdens de examens?

Grote kans dat er geen diffusers staan in de school, dus hoe gebruik je de etherische oliën tijdens de examens? Thuis tijdens het leren is het erg fijn om een diffuser aan te zetten tijdens het leren, maar hoe gebruik je de etherische oliën tijdens de examens zelf? Wij delen een paar fijne toepassingen met je:

 • Neem de Mental Focus inhaler mee en snuif er af en toe aan.
 • Druppel een paar druppels op een geursteen en leg deze tijdens het examen op de tafel.
 • Je kunt een wattenschijfje in je broekzak doen waar je wat etherische olie op druppelt.
 • Druppel een paar druppels etherische olie op een diffuser-armbandje en draag deze tijdens de examens.
 • Maak een roller met jouw favoriete etherische olie voor meer concentratie en rol deze tijdens de examens achter je oren en/of op je pols.

Wij wensen iedereen enorm veel succes!

Musthaves tijdens de examens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial