Meld je aan voor het PURE by Me testpanel!

PURE by Me testpanel

Achter de schermen ben ik bij PURE by Me druk bezig met het samenstellen van nieuwe oliën uit de PURE by Me lijn. Onder andere de Zomer-olie staat op de planning, maar ook nog een andere etherische olie en in de toekomst ongetwijfeld meer. Inmiddels weet ik dat er heel wat ‘Oliejunkies’ te vinden zijn onder de klanten en volgers. Dus wie weten er nou beter wat dé nieuwe etherische olie moet worden dan jullie?

PURE by Me testpanel

Omdat jij als geen ander weet wat jij een fijne olie vindt, lijkt het me leuk om een PURE by Me testpanel samen te stellen. Wanneer jij een member bent van het PURE by Me testpanel, krijg jij de gelegenheid om mee te denken met de nieuwe oliën uit de PURE by Me lijn.

Wat kun je verwachten?

Als member van het testpanel ontvang jij een sample van een nieuwe olie al voordat deze in de webshop staat. Jij krijgt de gelegenheid om deze als eerste te testen en jouw mening er over te geven. Maar het kan ook zomaar zijn dat er meerdere opties liggen voor een nieuwe olie (bijvoorbeeld de nieuwe olie voor de Zomer Surprisebox) en dat ik niet kan kiezen. In dat geval krijg je misschien wel meerdere oliën toegestuurd en mag jij mij helpen met kiezen welke olie het uiteindelijk écht moet worden.

Hoe gaat dit dan in z’n werk?

Op het moment dat ik een nieuwe etherische olie wil lanceren, neem ik contact op met jou als member van het testpanel. Ik verstuur jou dan gratis een sample van een etherische olie (of wellicht nog meer) en jij mag deze thuis dan testen. Vervolgens vraag ik jou om een een (korte) vragenlijst in te vullen waarin jij duidelijk en eerlijk jouw mening kunt geven.

Wat verwacht ik van jou?

Uiteraard verwacht ik dat je er écht mee aan de slag gaat. Hopelijk ben jij net zo nieuwsgierig en enthousiast als ik en kun je niet wachten om te snuffelen en te proberen. Daarnaast vraag ik van jou om -binnen vijf dagen na het toesturen- een vragenlijst in te vullen, deze krijg je dan van mij toegestuurd.

Aanmelden

Ben jij nieuwsgierig naar de toekomstige nieuwe etherische oliën uit de PURE by Me lijn en ben jij net zo nieuwsgierig en enthousiast als ik? Dat komt goed uit, want dan ben jij misschien wel geschikt voor het testpanel! Wil je je aanmelden? Leuk! Dat kan via deze link: Ja, ik wil mij aanmelden!

Aangezien de eerste nieuwe olie er al bijna aankomt, heb je tot uiterlijk zondag 6 juni, 14.00 uur de tijd om je aan te melden. Let op! Je krijgt alleen een (persoonlijk) bericht van mij wanneer je bent toegelaten tot het testpanel. Ik neem dan -uiterlijk maandag 7 juni- contact op met jou per mail.

Ik heb er nu al ontzettend veel zin in!

Liefs Maud

Een reactie op “Meld je aan voor het PURE by Me testpanel!

  1. Rozalie Nankoe zegt:

    Hoi Maud,

    Ik ben nu al super enthousiast over de oliën die ik van je gebruikt. Echt wonderbaarlijk hoe verschillende ingrediënten werken op de mens. Ik wil dolgraag in je testpanel :). Ben nieuwsgierig naar het moois wat nog gaat komen en helemaal naar de werking ervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial