Winter Wonder etherische olie | Olie van de maand

Het is alweer december, nog maar eventjes en het rare jaar 2020 ligt weer achter ons. Juist in deze periode vinden wij het heerlijk om ons even terug te trekken: een kopje thee (of warme choco!), een dekentje, een boek erbij en lekker de diffuser aan. Juist omdat we zo weinig mensen in real life zien, vinden we het belangrijk om het thuis extra gezellig te maken. Niet voor niets is dan ook de Winter Wonder etherische olie, de olie van de maand december!

Winter Wonder etherische olie: perfect voor december!

Winter Wonder etherische olie is wat ons betreft de perfecte olie voor de maand december. De olie is op basis van verschillende etherische oliën, namelijk Sinaasappel, Kaneel, Kruidnagel en Kardemom. Goed om te weten: deze olie is dan ook alleen te verkrijgen in de herfst en winter periode.

Deze geeft een gevoel van warmte en geborgenheid tijdens de gure en koude dagen van het jaar. Daarnaast geeft de olie een extra gevoel van gezelligheid, wat perfect is tijdens alle gezellige feestdagen. Wij kunnen de olie niet anders omschrijven dan “Kerst in een potje”!

Actie

Speciaal voor deze gezellige feestmaand hebben we een mooie actie samengesteld. Zodat jij een heerlijke set cadeau kunt geven aan jezelf óf aan iemand anders! Geniet van een heerlijke warme en gezellige geur in huis tijdens de koude en donkere maanden van het jaar.

Diffuserset Winter Wonder - PURE by MEDiffuser set Winter Wonder

Tijdelijk is deze Diffuser set verkrijgbaar in onze webshop, zodat jij jezelf of een ander kunt verwennen met een prachtig cadeau. De set bestaat uit de Diffuser ME en een Winter Wonder etherische olie.

Van € 54,95 voor € 49,95!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de Diffuser set Winter Wonder dan snel!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial