Free Spirit etherische olie | Olie van de maand

Een nieuwe maand, maar ook een heel nieuw jaar. Na 2020 kunnen we wellicht allemaal wat meer positiviteit gebruiken en daar is de Free Spirit etherische olie een hele mooie voor. Deze olie ondersteunt jou bij het waarmaken van al jouw dromen.

Een nieuw jaar en voor velen een nieuwe start voor ons. Een nieuw jaar betekent vaak nieuwe goede voornemens en dromen waar we ons op willen focussen in dit jaar. Zo begonnen wij 2020 ook: wij startten toen met een grote droom om een webshop met etherische oliƫn te hebben. Na wat plannen uitgewerkt te hebben, namen we de sprong in het diepe en niet veel later was daar PURE by ME!

Onze droom is meteen ook de aanleiding van de Free Spirit etherische olie. Voor ons een hele mooie etherische olie om te laten zien dat dromen Ʃcht uit kunnen komen. Niet alleen die van ons, maar ook die van jou. Ook voor 2021 hebben we hele mooie dromen die we graag willen waarmaken, waaronder nog meer oliƫn in de PURE by ME-lijn. Wat zijn jouw dromen voor 2021?

Free Spirit

Wij zijn dol op mediteren en op visualiseren. Even een momentje voor jezelf om stil te staan bij je dromen en het al helemaal voor je zien. De Free Spirit etherische olie past daar heel mooi bij. Verstuif de Free Spirit etherische olie of gebruik de Free Spirit roll-on tijdens een meditatie of visualisatie en zie voor je hoe al jouw dromen uitkomen. Is dat gevoel niet fantastisch? Iedere keer wanneer je de olie of roll-on gebruikt, komen jouw dromen weer naar voren en sta je er weer even bij stil.

IngrediĆ«nten Free Spirit:Ā Sinaasappel, Grapefruit, Jasmijn 10%, Honing, Palmarosa, Anijs, Kaneel, Kruidnagel, Frangipani en Citroen.

Tijdelijk hebben we een hele leuke actie met de Diffuser set Free Spirit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial