Tips van PURE, speciaal voor Moederdag

15.9519.50

PURE by Me voor Moederdag

PURE by Me is een webshop met diffusers en etherische oliƫn van het merk De Groene Linde. Als moeder van twee jonge meiden weet ik maar al te goed hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Het is mijn missie om heel veel vrouwen te mogen helpen bij hun zoektocht naar meer rust en balans, met de kracht van etherische oliƫn als mooie ondersteuning.

Ben jij op zoek naar een speciaal cadeau voor Moederdag? Misschien een lekker verwenpakket voor mama, zodat ze even helemaal tijd voor zichzelf kan nemen? Etherische oliĆ«n als Moederdagcadeau zijn dan een heel goed idee!Ā Heb je vragen? Dan mag je altijd contact met mij opnemen. Ik help je graag en denk met veel enthousiasme met je mee over welke etherische oliĆ«n een leuk Moederdagcadeau zijn.

Liefs Maud

Aromadiffusers voor Moederdag

Cadeaus voor Moederdag

Bij PURE by Me hebben we de mooiste cadeaus voor Moederdag samengesteld. Al deze cadeaus hebben etherische oliƫn als hoofdrol. Etherische oliƫn vullen het huis met een heerlijke geur en hebben daarnaast ook nog eens een interessante werking op hoe wij ons voelen.

Etherische oliƫn kunnen eindeloos ingezet worden: voor meer ontspanning en balans, een energieboost, het versterken van de weerstand, het ondersteunen van de hormonen, een stralende huid en nog zo veel meer.

Pure verwennerij voor mama! Dat heeft ze wel verdiend toch?

Moederdag Surprisebox - PURE by ME

Women Collection

13.9517.95

Advies

Ben je op zoek naar het perfecte cadeautje voor Moederdag, maar vind je het moeilijk om te bedenken welke producten het meest geschikt zijn? Dat snappen wij helemaal! Je kunt altijd contact met ons opnemen, zodat wij jou met alle liefde kunnen voorzien van persoonlijk advies!

Ā 

Ontspanning voor mama

17.9544.90
16.9542.40
14.95

Een stralende huid