Een fijne sfeer in huis met etherische oliën en een diffuser

Shop diffusers Shop etherische oliën

Acties

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €17.95.Huidige prijs is: €14.35.
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €17.95.Huidige prijs is: €14.35.
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €13.95.Huidige prijs is: €11.15.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €13.95.Huidige prijs is: €11.15.

PURE by Me

PURE by Me is een webshop met diffusers en etherische oliën van het merk De Groene Linde. Tijdens mijn burn-out kwam ik in aanraking met etherische oliën en ontdekte toen de bijzondere werking. Mijn missie sindsdien? Heel veel vrouwen mogen helpen om meer rust en balans te vinden, met de kracht van etherische oliën als mooie ondersteuning!

Snuffel lekker rond in de webshop. Heb je vragen? Dan mag je altijd contact met mij opnemen. Ik help je graag en denk met veel enthousiasme met je mee over welke etherische oliën jou het beste kunnen ondersteunen.

Liefs Maud

Etherische oliën - PURE by Me

Etherische oliën

Bij PURE by Me vind je etherische oliën van De Groene Linde. Deze zijn allemaal 100% natuurzuiver.

Alle oliën
Aromadiffuser - PURE by Me

Diffusers

Met de diffusers van PURE by Me verspreid je een heerlijke geur in elke kamer van je huis.

Alle Diffusers

Geniet van een heerlijke geurbeleving in huis

Geniet van een heerlijke geurbeleving in huis met de kracht van etherische oliën. Geuren hebben (vaak onbewust) invloed op ons humeur, onze emoties en hoe wij ons voelen. Zorg voor een heerlijke sfeer in huis met een van onze prachtige aromadiffusers en etherische oliën.

Onze diffusers zie je steeds vaker terug in verschillende woonruimtes. Zet bijvoorbeeld een aromadiffuser in de woonkamer voor een fijne sfeer, in de werkkamer om de concentratie te versterken of juist in de slaapkamer of kinderkamer om lekker te slapen.

De kracht van etherische oliën

Etherische oliën zijn méér dan gewoon een fijne geur. Ze kunnen ook een positieve invloed hebben op onze Body, Mind & Soul.

Etherische oliën hebben onder andere de kracht om ons zenuwstelstel te kalmeren, waardoor we beter kunnen ontspannen en slapen. Maar etherische oliën kunnen ons ook ondersteunen bij klachten als hoofdpijn, spierpijn, griep & verkoudheid en nog zo veel meer. De mogelijkheden met etherische oliën zijn eindeloos. Niet voor niets lijkt aromatherapie op dit moment hipper dan ooit.

[activecampaign form=3 css=1]