Rust en ontspanning met etherische olie - PURE by ME

Meer rust en ontspanning met etherische olie

Voor veel mensen zijn het heftige tijden. Al maanden thuiswerken, je zorgen maken om geliefden die last hebben van het coronavirus, het huishouden en daarnaast ook nog juf spelen. Heftig! Niet gek dat je soms geen idee meer hebt hoe je nou een beetje rust en ontspanning kunt pakken.

Helaas weten wij (Maud en Elke) allebei hoe het is om niet goed in balans te zijn. Tijdens een behoorlijk heftige burn-out kwamen we ongeveer tegelijk in aanraking met etherische oliƫn. Hebben deze oliƫn ons volledig genezen? Nee. Hebben de oliƫn ons op een mooie manier een ondersteuning gegeven? Ja! Juist daarom willen we graag vrouwen helpen om te kiezen voor meer rust en ontspanning. Want door regelmatig een momentje voor jezelf te pakken, kun je overspannenheid of een burn-out voorkomen.

Uit wetenschappelijk onderzoek en onze eigen ervaringen is gebleken dat etherische oliĆ«n je kunnen ondersteunen bij meer rust en ontspanning. 

Innerlijke rust etherische olie

Door het dagelijkse leven ervaren we regelmatig een gevoel van onrust en gejaagdheid. De Innerlijke Rust etherische olie zorgt er voor dat je weer dichter bij jezelf kunt komen en een diepe innerlijke rust ervaart. Een hele fijne etherische olie voor iedereen die het druk heeft en de connectie met zichzelf mist.

IngrediĆ«nten: Lavendel, Citroen, Palo Santo, Rozenhout, Tolubalsem alc., Patchouli.

Calming etherische olie

Veel mensen ervaren veel stress gedurende de dag. Ontspannen en goed naar je lichaam luisteren vinden veel mensen moeilijk, omdat iedereen continu in de ā€˜aan-standā€™ lijkt te staan. Calming etherische olie ondersteunt je om de stress los te laten en meer te kunnen ontspannen. Een heerlijke olie voor het ideale zen-momentje in huis.

IngrediĆ«nten: Lavendin, Melisse 10%, Anijs, Lavendel, Bergamot Reggio, Neroli 10% en Patchouli.

Gouden Driehoek etherische olie

De Gouden Driehoek is een van de meest bekende combinaties van kristallen. De Groene Linde heeft deze combinatie weten om te toveren naar een heerlijke etherische olie.

De combinatie van deze kristallen zorgt er voor dat er altijd de beste energie in huis is, dat alles in balans en (weer) tot rust komt. Deze etherische olie reinigt, beschermt en vitaliseert! Een heerlijke olie voor de perfecte balans en veel harmonie in huis.

Rust in je hoofd roll-on

Wanneer malende gedachten de overhand krijgen en je je hoofd niet meer rustig kan krijgen, is de Rust in je hoofd roll-on heel fijn om te gebruiken. De geur is ontspannend en zorgt er voor dat de pieker-gedachten stoppen. Fijn om te gebruiken voor het slapen gaan, zodat je rustig en relaxed in slaap kunt vallen. Maar ook wanneer je moeite hebt om je te concentreren is deze roller heel geschikt.

IngrediĆ«nten: Bergamot, Lavendel, Rozemarijn, BenzoĆ«, Patchouli en Vetiver. Op een basis van Jojobaolie KP.

Rust en ontspanning - PURE by ME

Rust en balans in huis

We hebben nu een aantal fijne producten voor meer rust en ontspanning uitgelicht. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de Pull In, Moeder Aarde, Zonder Zorgen of een combinatie van Lavendel en Bergamot.

We lichten graag even kort toe hoe je de verschillende producten op basis van etherische olie kunt inzetten.

  • Etherische olie: Heerlijk om te verstuiven in een diffuser of om er een massageolie van te maken met een basisolie
  • Roll-on: Deze kun je rollen op de huid. Fijne plekken om te rollen zijn op de polsen, in de nek en/of achter de oren en onder de voeten.
  • Spray: De sprays kun je sprayen in de slaapkamer of bijvoorbeeld 10 a 20 cm boven het hoofd (ogen dicht!).

Maar er zijn nog meer manieren om etherische olie voor meer rust en ontspanning in te zetten, bijvoorbeeld met onze Badoliƫn een heerlijk ontspannen bad of een voetenbadje. Liever een ontspannende massage? Kies dan voor een Massageolie

Kun je wel wat hulp gebruiken?

Geen idee waar te beginnen en kun je wel wat hulp gebruiken? We denken graag met je mee. Stuur ons dan gerust een mailtje op info@basterbeek.com