Over pure slow down

Na een heftige burn-out begon ik in april 2020 vol passie en enthousiasme aan de webshop PURE by Me. Ik had toen nooit durven dromen dat PURE by Me zo’n enorm succes zou worden!Ā Inmiddels ben ik bijna vier jaar verder en wordt mijn missie steeds duidelijker: meer rust en ontspanning voor hĆ©Ć©l veel vrouwen.

We leven in een drukke en soms keiharde wereld; een wereld waarin we het altijd maar druk hebben.Ā We zijn druk met werken, het huishouden, sporten, gezellige afspraken of irritante verplichtingen en misschien wel met de kinderen. Daarmee leggen we de lat hoog voor onszelf en ervaren we dagelijks veel stress. Erger nog: door al die ā€˜moetjesā€™ vergeten we zelfs om druk te zijn met onszelf. Gemiste kans, want juist in drukke tijden is ontspanning zo ontzettend belangrijk!

Het wordt tijd om te vertragen en om weer te kunnen genieten van ontspannen, zodat we een leuker mens zijn. Voor onszelf Ć©n voor de mensen om ons heen.

Daarom start ik binnenkort met een nieuwe (extra) webshop: PURE SLOW DOWN. In deze webshop vind je (naast aromatherapie) verschillende tools om te vertragen, om de rust weer op te zoeken en weer te kunnen genieten van pure ontspanning.

Schrijf je in voor de PURE Slow Down nieuwsbrief en blijf op de hoogte!