Klantenservice

Hulp nodig? Of wil je meer weten over onze verzending, retouren en bedenktijd of heb je een heel andere vraag? Op deze pagina delen wij zo veel mogelijk informatie hierover met jou.

Heb je alsnog vragen, handige tips voor ons of misschien een klacht?Je kunt ons bereiken viaĀ info@purebyme.com. Wij proberen mails te beantwoorden binnen drie werkdagen.

Neem contact met ons op
PURE by Me

PURE by ME VOF
Eekboerstraat 32
7575 AX Oldenzaal
(Dit is alleen een bezoekadres op afspraak!)

E-mailadres:Ā info@purebyme.comKVK: 77583779
IBAN: NL26 INGB 0006 4536 41
t.n.v. PURE BY ME

Contact

Alle pakketjes die bij ons besteld worden, proberen wij zo leuk mogelijk in te pakken. Wij vinden namelijk dat wanneer je etherische oliƫn en/of een diffuser bestelt, dat je meteen een cadeautje voor jezelf bestelt.

Levertijd
Bij PURE by Me proberen we alles zo snel mogelijk te leveren. Alle pakketjes worden binnen 1 tot 3 werkdagen verstuurd.

Heb je een product besteld die wij niet standaard in het assortiment hebben? Dan kan de levertijd iets langer duren.

Verzendmethode en kosten
Wij verzenden onze pakketjes met DHL of PostNL. Grotere pakketjes versturen we altijd met pakketpost, kleinere pakketjes versturen we als brievenbuspakketjes. Wij verzenden altijd alles met een Track & Trace code, deze code ontvang je in jouw mailbox.

Wij hanteren ā‚¬ 4,95 voor de verzendkosten binnen Nederland en ā‚¬ 9.50 voor verzendingen naar BelgiĆ«. Vanaf ā‚¬ 100,- vervallen de verzendkosten en wordt jouw pakketje gratis bezorgd.

Afhalen
Het is mogelijk om bij ons jouw pakketje af te halen. Hiervoor hanteren wij vaste afhaalmomenten: Maandagochtend, Donderdagavond en Zaterdagmiddag. Wanneer jij hebt gekozen voor Afhalen, ontvang je van ons een mailtje dat jouw bestelling klaar staat. In datzelfde mailtje vind je dan ook het afhaaladres.

Verzenden & Afhalen

Wanneer je een product koopt bij PURE by Me, dan heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. De bedenktijd gaat in op de dag nadat je het pakketje ontvangen hebt. Je bent verplicht om ons binnen die 14 dagen bedenktijd te melden dat je (een deel van) het pakketje terug wilt sturen.

Retouradres
PURE by ME
t.a.v. Retouren
Eekboerstraat 32
7575 AX Oldenzaal

Retouren & Bedenktijd

Natuurlijk doen wij onze uiterste best om alles zo goed en netjes mogelijk te laten verlopen. Helaas komt het wel eens voor dat er toch ergens iets mis gaat.

Wanneer je een klacht hebt over onze producten of over de service, dan willen we je graag zo goed mogelijk helpen. Om onduidelijkheid en verwarring te voorkomen, hebben we een klachtenprocedure opgesteld.

Klachtenprocedure

Bij PURE by Me hanteren we verschillende mogelijkheden om te betalen, zoals iDeal, Bancontact en Directe overschrijving. Voor zakelijke aanvragen is het ook mogelijk om te bestellen ‘op factuur’, neem daarvoor contact met ons op.

Mis je een betalingsmethode? Dan vernemen wij dit graag.

Wist je al dat het mogelijk is om via PURE by Me ook zakelijke klant te worden? Zo kun jij de producten van De Groene Linde inkopen voor wederverkoop in een (online) winkel of om te gebruiken in jouw salon, praktijkruimte of misschien heb je wel een veel beter idee.

Zakelijk bestellen

Wij zien etherische oliƫn als een ondersteuning en vrijwel nooit als dƩ oplossing.

De informatie op deze website is niet bedoeld als vervanging van diensten of informatie van getrainde (medisch-) professionals en/of zorgverlenende instanties, zoals (huis)artsen, medisch specialisten, spoedeisende hulpverlening, (acute) geestelijke gezondheidszorg, fysiotherapeuten en psychotherapeuten.

Medische disclaimer