Zakelijk bestellen

PURE by Me - etherische olie

Zakelijke klant worden

Wist je al dat het mogelijk is om via PURE by Me ook zakelijke klant te worden? Zo kun jij de producten van De Groene Linde inkopen voor wederverkoop in een (online) winkel of om te gebruiken in jouw salon, praktijkruimte of misschien heb je wel een veel beter idee.

Wanneer je zakelijke klant bent, maken we speciale afspraken met jou. Deze afspraken zijn helemaal gelijk zijn aan de afspraken bij De Groene Linde, maar de service is dan helemaal van PURE by Me. Extra leuk: Het is eventueel ook mogelijk om de producten uit de PURE by Me lijn in te kopen.

Wil jij zakelijke klant worden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier op deze pagina zo uitgebreid mogelijk in. Ik ben benieuwd hoe je de producten wilt inzetten. Ga je ze gebruiken voor in jouw praktijk of wil je ze daar ook verkopen? Heb je een winkel/webshop waar de producten mooi bij passen?

Zakelijk bestellen

Wil jij ook de producten van de Groene Linde inkopen? Ben je benieuwd hoe je zakelijk kunt bestellen of heb je een andere vraag? Voor vragen over zakelijk bestellen kun je mij bereiken via maud@purebyme.com.

Wil je een aanvraag doen voor zakelijke bestellingen? Vul dan onderstaand contactformulier zo uitgebreid mogelijk in en dan kom ik er zo snel mogelijk bij jou op terug.