Natuurlijk doen wij onze uiterste best om alles zo goed en netjes mogelijk te laten verkopen. Helaas komt het wel eens voor dat er toch ergens iets mis gaat. Wij zijn begonnen met PURE by Me, omdat we mensen willen helpen en vooral blij willen maken. Uiteraard zullen wij eventuele klachten dan ook altijd zo netjes mogelijk behandelen!

Wat te doen bij een klacht?Ā 

Wanneer je een klacht hebt over onze producten of over de service, dan willen we je graag zo goed mogelijk helpen. Om onduidelijkheid en verwarring te voorkomen, hebben we een klachtenprocedure opgesteld.

  1. Klachten over een product of onze service moeten uiterlijk binnen 5 dagen na constatering worden gemeld bij PURE by Me. Dit kan door ons een mail te sturen naar info@purebyme.com.
  2. De klachten moet zo duidelijk en volledig mogelijk omschreven worden. We vinden het extra fijn als je bij het melden van jouw klachten ook een ordernummer vermeld.
  3. Klachten worden door ons binnen 5 (werk)dagen worden uitgezocht en naar jouw worden beantwoord.
  4. We zullen altijd ons uiterste best doen om tot een oplossing te komen die voor beide partijen een fijne uitkomst is.

Leidt jouw klacht niet tot een oplossing? Dan is het mogelijk om dit te melden voor bemiddeling via WebWinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Tevens is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer jouw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”