Alle pakketjes die bij ons besteld worden, proberen wij zo leuk mogelijk in te pakken. Wij vinden namelijk dat wanneer je etherische oliën en/of een diffuser bestelt, dat je meteen een cadeautje voor jezelf bestelt. Daar gaat natuurlijk wat meer tijd in zitten, maar uiteraard doen we dat met veel enthousiasme en liefde voor jullie!

Levertijd

Bij PURE by Me proberen we alles zo snel mogelijk te leveren. Alle pakketjes worden binnen 1 tot 3 werkdagen verstuurd. Heb je een product besteld die wij niet standaard in het assortiment hebben? Dan kan de levertijd iets langer duren.

Verzendmethoden en kosten

Wij verzenden onze pakketjes met DHL of PostNL. Alle bestellingen worden binnen 1 tot 3 werkdagen verstuurd. Je ontvangt van ons altijd een mailtje als jouw bestelling bij ons is afgerond, dit houdt in dat het pakketje dan verstuurd wordt. (Let op: deze mail kan in je spam terecht komen.)

Grotere pakketjes versturen we altijd met pakketpost, kleinere pakketjes versturen we als brievenbuspakketjes. Wij verzenden altijd alles met een Track & Trace code, deze code ontvang je ook in jouw mailbox.

Wij hanteren € 4,95 voor de verzendkosten binnen Nederland en € 9.50 voor verzendingen naar België. Vanaf € 100,- vervallen de verzendkosten en wordt jouw pakketje gratis bezorgd.

Afhalen

Het is mogelijk om bij ons jouw pakketje af te halen. Dit kan alleen op momenten dat wij ook daadwerkelijk in ons kantoor zijn. Wanneer jij liever jouw bestelling wilt afhalen, kies dan voor de verzendoptie ‘Afhalen’. PURE by ME zit gevestigd in Oldenzaal. Wanneer jij hebt gekozen voor Afhalen, ontvang je van ons een mailtje dat jouw bestelling klaar staat. In datzelfde mailtje vind je dan ook het afhaaladres.