Bedenktijd
Wanneer je een product koopt bij PURE by Me, dan heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. De bedenktijd gaat in op de dag nadat je het pakketje ontvangen hebt. Je bent verplicht om ons binnen die 14 dagen bedenktijd te melden dat je (een deel van) het pakketje terug wilt sturen. Wij willen je verzoeken om altijd eerst contact met ons op te nemen voordat je een pakketje retour wilt sturen, dit kan viaĀ info@purebyme.com.

Vermeld altijd duidelijk jouw gegevens wanneer je een pakketje terug stuurt naar ons. Denk dan aan jouw naam en adresgegevens, het ordernummer van het betreffende product en jouw rekeningnummer.

Retourkosten
Wil je jouw bestelling terugsturen? Dan zijn de kosten hiervan voor jouw eigen rekening, tenzij dit anders is besproken met ons. Tijdens het transport ben jij verantwoordelijk voor eventuele diefstal, verlies of beschadigingen van het pakket en de inhoud daarvan.

Als wij jouw pakketje hebben ontvangen, ontvang je het aankoopbedrag van het desbetreffende product terug van onsĀ binnen 14 dagen. De verzendkosten van de bestelling worden niet vergoed.

Belangrijk om te weten
Indien je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Is het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we een waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retournering goed verpakt is.

Retouradres
PURE by Me
t.a.v. Retouren
Eekboerstraat 32
7575 AX Oldenzaal

Meer informatie over retourneren en bedenktijd vind je in onzeĀ Algemene VoorwaardenĀ (artikel 6, 7 en 8).