Over PURE by Me

Hi!

PURE by Me is een webshop met aroma diffusers en etherische oliën van het merk De Groene Linde. 

Ik weet als geen ander hoe het is om niet goed in balans te zijn en moeite te hebben met ontspannen. In 2019 kreeg ik een heftige burn-out. Dit was ook de periode waar ik in aanraking kwam met etherische oliën.

Mijn missie sindsdien? Heel veel vrouwen mogen helpen om meer rust en balans te vinden, met de kracht van etherische oliën!

Dit doe ik onder andere door jou te adviseren over etherische oliën en door tips & tricks te delen in onze nieuwsbrief en onze blog. Maar ik volg op dit moment ook de studie Holistisch Therapeut bij Zoma Opleidingen. Zodat ik jou nog meer in jouw kracht kan zetten.

Ik wens jou heel veel shopplezier.

Liefs Maud

Etherische oliën bij PURE by Me

Gaan etherische oliën jouw problemen en/of klachten oplossen? Nee, helaas niet. Maar de oliën kunnen heel veel voor jou doen en jou op een fantastische manier ondersteunen. 

Niet alleen tijdens mijn burn-out hebben de oliën mij geholpen. Hooggevoeligheid, een energieboost, meer rust en beter slapen zijn slechts een aantal klachten waar de oliën bij mij en ons gezin nog iedere dag bij ondersteunt. Ik ervaar meer rust, ontspanning en balans door het inzetten van etherische oliën. Dat gevoel gun ik iedere vrouw!

Inmiddels heb ik al vele mensen geïnspireerd en geadviseerd in het gebruik van etherische oliën. De enthousiaste reacties vinden ik zo ontzettend leuk om te zien en motiveert mij alleen maar meer om al mijn tips & tricks met iedereen te blijven delen.

Maar wie ben ik dan!?

Ik ben Maud en inmiddels 30 jaar oud. Ik ben al ruim 14 jaar samen met Jasper en we hebben twee prachtige (en totaal verschillende) meiden: Fenne en Saar. Je kunt mij het beste omschrijven als een vrolijke en enthousiaste stuiterbal. Maar dat is ook wel eens anders geweest.

In 2019 ging ik voor de zoveelste keer met vage klachten naar de huisarts. Daar kreeg ik het dringende advies om mij per direct ziek te melden op mijn werk en alle afspraken voor de komende weken te skippen. Burn-out! Ik was 27 jaar en vond mezelf veel te jong om een burn-out te hebben, de periode die daarna kwam was heftig. Niet alleen voor mij, maar ook voor ons gezin. De vrolijke en enthousiaste Maud veranderde in een persoon die altijd moe en verdrietig was.

De ontdekking van etherische oliën begon allemaal met de Tension Buster. Ik had dagelijks hoofdpijn en at destijds Ibuprofen alsof het M&M’s waren. Hoe sceptisch ik destijds was over de oliën (ja echt!), zo enorm enthousiast was ik al na een paar dagen de Tension Buster gebruiken. Ik ging me er steeds meer in verdiepen en ontdekte dat het mij met zo veel meer kon helpen. Ik ga niet zeggen dat etherische oliën mij hebben genezen van de burn-out, maar ze hebben me zéker enorm geholpen.

Dus… Ik kan niet wachten tot ik jou mag helpen met de ondersteuning van etherische oliën!

Maud in het kort:

  • Een echte meisjesmama (en ik dacht toch echt altijd dat ik een jongensmama zou zijn!)
  • Vrolijke en enthousiaste stuiterbal
  • Nuchtere Tukker, maar dol op spiritualiteit!
  • Gek van boeken #nevernotreading
  • Verslaafd aan M&M’s